Vanaf morgen op Funda: Celenhoek 4 te Helmond! Heerlijk ruime 2-onder-1 kap nieu…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Vanaf morgen op Funda: Celenhoek 4 te Helmond! Heerlijk ruime 2-onder-1 kap nieu…



Vanaf morgen op Funda: Celenhoek 4 te Helmond!
Heerlijk ruime 2-onder-1 kap nieuwbouw woning. De woning wordt deels casco opgeleverd waardoor u nog helemaal naar eigen smaak en wensen de woning kunt afbouwen. Deze woning staat gebouwd in een nieuw stukje Brandevoort, deelgebied “Hazenwinkel”, tussen de deelplannen Stepekolk en Liverdonk. Prachtig wonen met alle voorzieningen zoals basisscholen, middelbare school, winkels en een bloeiend verenigingsleven op steenworp afstand. De woning is voorzien van een ruime keuken, woonkamer, werk-/speel- of slaapkamer en een inpandige berging op de begane grond. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers, separaat toilet, badkamer en ruime bergkast. Door middel van een vlizotrap heeft u toegang tot de ruime zolder.
Vraagprijs: € 475.000,- k.k.
Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Nuenen.




Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *