NIEUW: Bekersberg 11 in Oirschot Deze bijna volledig vrijstaande woning met groo…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW: Bekersberg 11 in Oirschot Deze bijna volledig vrijstaande woning met groo…


NIEUW: Bekersberg 11 in Oirschot
Deze bijna volledig vrijstaande woning met groot stenen bijgebouw, een nieuwe ruime tuinberging en een eigen oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s is gelegen op een riant perceel in het buitengebied van Oirschot nabij de bossen. Het perceel met privacy biedende tuin op het zuiden is aan de voor-, zij- en achterzijde heerlijk vrij en absoluut rustig gelegen.

Het onlangs fraai verbouwde royale bijgebouw heeft een dubbele garage en een grote multifunctionele ruimte (voor bijvoorbeeld kantoor aan huis, mantelzorg of voor een bed & breakfast) met modern keukenblok, doucheruimte en toilet. De woning ligt op slechts enkele minuten rijden van het centrum met al zijn voorzieningen.

Iets voor jou? Bel 0499-575875 om een bezichtiging te plannen. Meer informatie vind je op onze site

https://www.vandemeerendonkmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/oirschot/koop/huis-5716821-Bekersberg-11/Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *