KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Hip en uniek wonen op een TOP locatie in hartje…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Hip en uniek wonen op een TOP locatie in hartje…


❗KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP❗

Hip en uniek wonen op een TOP locatie in hartje centrum Breda mét terras van ca. 15m²? Dit is je kans! Vraagprijs € 545.000 k.k.

In het nieuw gebouwde “Breemarkt” aan de St. Janstraat, middenin het bruisende centrum van Breda gelegen, fantastisch afgewerkt luxe 3-kamer appartement met berging. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt o.a. over een ruime living met open luxe keuken met veel daglichttoetreding en een ruim buitenterras (ca. 15m²). Daarnaast beschikt het appartement over een wasruimte, 2 slaapkamers, apart toilet en een luxe badkamer. Het appartement is voorzien van vloerverwarming en een prachtige gietvloer (grijskleurig).

Het in 2019 getransformeerde Breemarkt: Strakke lijnen, door het ontwerp van architectenbureau Atelier 2 is een prachtig modern gebouw ontstaan met industriële elementen. Tof wonen in de binnenstad van Breda, waar eigenzinnige appartementen, terrassen, winkels en horeca samen zijn gekomen, kortom een project met allure. De Grote Markt in je achtertuin, het Chassé theater, het stadspark Valkenberg om de hoek, evenals het NS treinstation Breda, daar ga je voor!

Het appartementencomplex “Breemarkt” is een kleinschalig project met 6 appartementen, en een commerciële plint en bereikbaar via een centrale entree aan de St. Janstraat. In de kelder van dit complex zijn de bergingen gerealiseerd. Er is eventueel mogelijkheid om een parkeerplaats te kopen/huren aan het Kapucijnenhof. Voor €4,- per maand beschikt u over een parkeervergunning op steenworp afstand van het appartement. Voor gasten geldt een aantrekkelijke parkeertarief (op de Vlaszak en Chasseterrein).

Bekijk St. Janstraat 11A nu op onze website en neem vandaag nog contact op om een bezichtiging te plannen!
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *