Afgelopen jaren was er veel mogelijk met subsidie voor isolatie. Het beschikbare…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Afgelopen jaren was er veel mogelijk met subsidie voor isolatie. Het beschikbare…Afgelopen jaren was er veel mogelijk met subsidie voor isolatie. Het beschikbare bedrag is in de aanvragen met tientallen miljoenen overschreden en men is nog bezig met het afwerken van de aanvragen van vorig jaar.

Gelukkig zijn er ook voor 2021 weer genoeg euro’s beschikbaar, maar de regels zijn allemaal veranderd. Ik in deze video geef ik je vast een korte introductie over hoe het nu voortaan gaat en welke mogelijkheden er behalve subsidie nog meer zijn.

De hele video kan via ons YouTube kanaal bekenen worden via onderstaande link.

https://tinyurl.com/isolatie-subsidie
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *