Te koop: Vrijstaande woning met carport en garage!

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop: Vrijstaande woning met carport en garage!


โ—๏ธNIEUW IN DE VERKOOP โ—๏ธ
๐Ÿ“Pius X-straat 25, Bladel๐Ÿ“

Bent u op zoek naar een leuk vrijstaand woonhuis met grote carport/overkapping en garage op gewilde locatie in het centrum van Bladel? Dan is dit uw kans! De woning heeft een praktische indeling met gesloten keuken voorzien van nette inbouwkeuken, woonkamer met schuifpui en royale bijkeuken begane grond. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en de badkamer. Vaste trap naar bruikbare zolder. Ruime volop privacy biedende tuin en garage met krachtstroom. De woning ligt op loopafstand van basisscholen, voortgezet onderwijs en de winkels. Laat deze unieke kans niet aan u voorbij gaan! De woning bekijken: https://bit.ly/3pGdfqZ

Heeft u interesse in deze woning? Neem dan snel contact met ons op!
๐Ÿ“ž 0497 380 103
โœ‰๏ธ info@roijmans.nl
๐Ÿ–ฅ www.roijmans.nl

https://bit.ly/3pGdfqZ

Te koop: Vrijstaande woning met carport en garage!Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *