Nieuw aangemeld | Verwersstraat 56 te ‘s-Hertogenbosch Een absolute toplocatie…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw aangemeld | Verwersstraat 56 te ‘s-Hertogenbosch Een absolute toplocatie…


Nieuw aangemeld | Verwersstraat 56 te ‘s-Hertogenbosch 📍

Een absolute toplocatie in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch! Deze monumentale woning heeft werkelijk een unieke ligging, immers recht tegenover de imposante ingang van het Noordbrabants Museum met haar prachtige binnencour. De typerende lijstgevel van de woning met gebosseerde pleisterlaag sluit perfect aan bij de allure van de Verwersstraat, waar statige monumentale panden het gezicht van de straat vormen. Op de begane grond beschikt de woning o.a. over een grote multifunctionele ruimte, ideaal als kantoor of 2e leefruimte. Het woongedeelte bevindt zich op de verdiepingen.
Vraagprijs: € 700.000,- k.k.

Kijk nu voor meer informatie en foto’s op https://boumij.nl/koop/HH107593/verwersstraat-56-5211-hx-s-hertogenbosch
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *