Binnenkort op Funda: Mortel 67 te Eersel. Ruime en comfortabele patiobungalow me…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Binnenkort op Funda: Mortel 67 te Eersel. Ruime en comfortabele patiobungalow me…



Binnenkort op Funda: Mortel 67 te Eersel. Ruime en comfortabele patiobungalow met carport. Aan rustige straat met groenstrook gelegen aan de rand van fraaie woonwijk “Molenakkers”. De woning is recent gebouwd waardoor de isolatievoorzieningen uitstekend zijn. Een aardwarmtepomp zorgt voor vloerverwarming en passieve vloerkoeling. Voorzien van een zeer grote woonruimte met toegang tot een volledige privacy biedende patiotuin van maar liefst ± 50 m2. Een moderne, praktische en levensloopbestendige bungalow op een gewilde locatie. Vraagprijs: € 550.000,- k.k. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Eersel.




Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *