Meet the team! Mijn naam is Mark Jurgens. Ik ben een geboren en getogen Tilburg…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Meet the team! Mijn naam is Mark Jurgens. Ik ben een geboren en getogen Tilburg…


Meet the team!✨

Mijn naam is Mark Jurgens. Ik ben een geboren en getogen Tilburger, getrouwd met Veerle en we zijn de trotse ouders van twee lieve zonen. Samen met Coen van Bemmelen ben ik de oprichter van Jurgens & van Bemmelen.

Mede door ons gezellig, jong en enthousiast team ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk. Door de grote passie voor het vastgoed hebben wij jaren geleden ons eigen makelaarskantoor in de bruisende Piushaven geopend. Mijn werk als makelaar is enorm gevarieerd door de diversiteit van woningen en klanten. Ik geniet van het begeleiden van de aan- en verkoop van een woning. Verder houd ik mij ook graag bezig met de bedrijfsvoering van ons kantoor.

Als ik niet op kantoor te vinden ben, breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn gezin en vrienden. Lekker eten en vakantie zijn mijn grote passies!

Meer over ons team lees je op https://www.jurgens-vanbemmelen.nl/over-ons/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *