NIEUW IN DE VERKOOP! Lichtstraat 514 in Eindhoven. Super licht en ruim opgeze…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW IN DE VERKOOP! Lichtstraat 514 in Eindhoven. Super licht en ruim opgeze…🏡 NIEUW IN DE VERKOOP! Lichtstraat 514 in Eindhoven.

Super licht en ruim opgezet, recentelijk gemoderniseerd 3-kamer appartement in het centrum van Eindhoven met eigen parkeerplek en extra berging. Gelegen op de derde etage, in het luxe complex Regentekwartier, aan de kant van het toekomstige park.

Dit kan zomaar jouw dag zijn:
Na jezelf goed in het zweet gewerkt te hebben in de gym wandel je naar huis en pik je onderweg nog een heerlijk koffietje mee van DENF. Je frist je thuis lekker op en duikt de stad in voor een nieuwe leuke outfit omdat je vanavond een hapje en een drankje gaat doen met vrienden op het Wilhelminaplein. Geen gezeur met taxí’s want jij woont midden in het centrum, waar alles op een steenworp afstand is. Als je thuis komt geniet je nog even na op je balkon terwijl je uitkijkt op een kersvers park en rivier de Gender. En dat allemaal in een straal van 25 meter om jouw heen, midden in het centrum! Want jij hebt het gaafste appartement, die het beste van beide werelden biedt. Bekijk hieronder de video!

https://mve.to/MjA0NTI1Mw

#vbtMakelaars
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *