Verzonken Kasteel 8 in Udenhout 5071 KD: Woonhuis te koop.

Vind nieuwe huizen in uw regio

Verzonken Kasteel 8 in Udenhout 5071 KD: Woonhuis te koop.


Nieuw in de verkoop: Verzonken Kasteel 8 te Udenhout. Geschakelde, vrijstaande woning op een prettige woonlocatie in woonwijk “De Mortel”. De woning is ruim van opzet met een royale woon- en eetkamer van ca. 45 m2 en een prettige woonkeuken, op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers en twee badkamers. De inpandige garage met veel gebruiksmogelijkheden is gesplitst en wordt momenteel gebruikt als kantoorruimte en berging. De uitstekend onderhouden en strak afgewerkte achtertuin beschikt over een grote overkapping. Kortom: Een ruime, uitstekend onderhouden en volledig geïsoleerde woning op een prettige, rustige woonlocatie. Vraagprijs € 489.000,- k.k.

Verzonken Kasteel 8 in Udenhout 5071 KD: Woonhuis te koop.Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *