“Ik zou deze makelaar aanbevelen.” met maar liefst een 10! “Op 1 dag hebben wij…

Vind nieuwe huizen in uw regio

“Ik zou deze makelaar aanbevelen.” met maar liefst een 10! “Op 1 dag hebben wij…


“Ik zou deze makelaar aanbevelen.” met maar liefst een 10!🏆

“Op 1 dag hebben wij kenbaar gemaakt ons appartement te willen verkopen, de dag erna kregen wij alle noodzakelijke documenten voor verkoop. In dagen was de presentatie klaar voor verkoop, waardoor wij effectief in 1 dag de reële vraagprijs meerdere malen “scoorden”. De vriendelijke, empathische benaderingswijze van Geert en Chaïne maakt dat wij heel graag zaken doen met Van der Loo Makelaardij in Uden. Aan het eind van het verhaal slaagden wij erin om in dagen een afspraak te krijgen voor beide partijen bij de Notaris. Indien u een eerlijke, kwalitatief hoogwaardige makelaar met hart voor uw zaak zoekt, dan wens ik het team van Van der Loo toe in Uden!”

Dankbaar voor een mooie bekroning op ons werk!
🙏

WE❤OURJOB

Lees de gehele beoordeling hier terug
https://www.funda.nl/makelaars/uden/11153-van-der-loo-makelaardij/beoordelingen/verkoop/

#vanderLoomakelaardij #Uden #thuismakers #welkomthuis #makelaar #funda
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *