100 jaar #Veldhoven Toen we vorig jaar met de eerste voorbereidingen van de doc…

Vind nieuwe huizen in uw regio

100 jaar #Veldhoven Toen we vorig jaar met de eerste voorbereidingen van de doc…


100 jaar #Veldhoven

Toen we vorig jaar met de eerste voorbereidingen van de documentaire over 100 jaar Veldhoven startten hadden we geen idee hoeveel mooie portretten we zouden gaan maken. We kunnen wel zeggen dat onze verwachtingen overtroffen zijn, en dat is natuurlijk dankzij de bijdrage van een groot aantal Veldhovenaren.

Hoewel de première pas eind september is kunnen we met de trailer, die vanavond in de Veldhoven 100 livestream gepresenteerd werd, alvast een tip van de sluier oplichten. We hopen dat veel Veldhovenaren de film straks in Theater de Schalm gaan zien!

#100jaarVeldhoven #documentaire #trailer

Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *