Meet the team! Mijn naam is Laura Pelle en ik ben 28 jaar oud. Ik ben moeder va…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Meet the team! Mijn naam is Laura Pelle en ik ben 28 jaar oud. Ik ben moeder va…


Meet the team!✨

Mijn naam is Laura Pelle en ik ben 28 jaar oud. Ik ben moeder van 1 zoontje en de tweede is op komst.
Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Makelaarskantoor Jurgens & van Bemmelen als medewerkster binnendienst👩‍💻. Ik ben verantwoordelijk voor het beheer van de agenda, inkomende e-mails en een goed verloop van het gehele traject van de aan- of verkoop van uw woning tot en met de overdracht bij de notaris.
Het leuke aan mijn functie is dat het erg afwisselend is. Wij werken met een jong en gezellig team en er hangt een informele sfeer op kantoor🙌.

Meer over ons team lees je op https://www.jurgens-vanbemmelen.nl/over-ons/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *