KIN ALERT – WEER EEN NIEUWE KANS! Ben je op zoek naar ruimte en gelijkvloers? E…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – WEER EEN NIEUWE KANS! Ben je op zoek naar ruimte en gelijkvloers? E…


❗KIN ALERT – WEER EEN NIEUWE KANS!❗

Ben je op zoek naar ruimte en gelijkvloers? Een samengesteld groot gezin met meerdere kinderen, een kangoeroewoning of gewoon op zoek naar een bijzondere bungalow? Deze woning heeft maar liefst 191m², dit is je kans! Vraagprijs € 475.000 k.k.

Deze half vrijstaande moderne bungalow (voormalige zorgwoning) heeft een royale living met open keuken, 6 ruime slaapkamers, 2 badkamers, inpandige berging, een zonnige patiotuin en is daarnaast rustig gelegen in een groene omgeving van een plantsoen in de geliefde woonwijk ‘De Keen’.
Door het ruime woonoppervlak ( geheel leversloopbestendig) en een inhoud van maar liefst 881m³ is deze woning verrassend te noemen.

De Kouwelaarsbrand is een rustige straat gelegen in de woonwijk “de Keen”, een wijk gebouwd rond 2000. Deze gewilde wijk is ruim opgezet door middel van water, groen en een afwisseling in hoog- en laagbouw. Kortom, een prettige woonwijk met een gevoel van ruimte en veel voorzieningen voor kinderen, zo is er bijvoorbeeld ook De Brede School. Tevens is er in de wijk een medisch centrum gevestigd met daarin o.a. huisartsen en een apotheek. De wijk ligt aan de rand van Etten-Leur nabij de haven en de recreatieplas “Westerpolderplas”. Winkelvoorzieningen en uitvalswegen zijn in de directe omgeving zeer gemakkelijk te bereiken.

Alhoewel de woning nu al goed bewoonbaar is, is er zeker ook potentie om er een droomwoning van te maken!

Heb je interesse in deze moderne bungalow aan de Kouwelaarsbrand? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *