Goed nieuws! Het is zo ver, het nieuwbouwproject Dorps Dijkstraten is vanaf nu…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Goed nieuws! Het is zo ver, het nieuwbouwproject Dorps Dijkstraten is vanaf nu…


Goed nieuws!

Het is zo ver, het nieuwbouwproject Dorps Dijkstraten is vanaf nu in de verkoop! Zie jij jezelf ook al wonen in dit mooie project in Dijkstraten? Bekijk dan snel de website (www.dorpsdijkstraten.nl) welke is aangevuld met de meest recente informatie zoals v.o.n. prijzen en verkooptekeningen. Blader ook eens door de digitale brochure en laat je verrassen!

Schrijf je direct in!
Tot en met zondag 9 mei 23.59 uur kun je jouw voorkeur voor één of meerdere woningen bij ons kenbaar maken door het digitale inschrijfformulier in te vullen wat je aantreft in de brochure en op de website. Vul slechts één inschrijfformulier per gezinssamenstelling in.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op (www.edwillems.nl/contact).

Let op! Ook als jij je reeds inschreven hebt voor de presale dien je het inschrijfformulier in te vullen als je je definitief wilt inschrijven voor één of meerdere woningen.


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *