Geerpark, Vlijmen | Tot Morgen Fase 2 De pre-sale van Tot Morgen Fase 2 is ges…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Geerpark, Vlijmen | Tot Morgen Fase 2 De pre-sale van Tot Morgen Fase 2 is ges…


Geerpark, Vlijmen | Tot Morgen Fase 2 🏑🌳

De pre-sale van Tot Morgen Fase 2 is gestart! Heb jij al een voorkeur voor een bepaald bouwnummer? 🏠 Dan kun je je online inschrijven op één of meerdere woningen door het pre-saleformulier in te vullen op www.totmorgengeerpark.nl/presale ✏️

Als je het pre-saleformulier vΓ³Γ³r 9 mei 2021 invult en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang in de toewijzing van de woningen. 🀩 De officiΓ«le verkoop start op 18 mei. πŸ”‘

Bekijk het volledige woningaanbod van Tot Morgen Fase 2 op www.totmorgengeerpark.nl/woningen πŸ‘ˆ
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *