Even voorstellen… Deze week Pepijn Stouthart, assistent makelaar bij HRS Makelaa…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Even voorstellen… Deze week Pepijn Stouthart, assistent makelaar bij HRS Makelaa…


Even voorstellen…
Deze week Pepijn Stouthart, assistent makelaar bij HRS Makelaars.

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij HRS Makelaars. Na mijn studie aan de IVA Business School Driebergen ben ik gaan werken bij een leegstandsbeheerder. Via mijn vorige werkgever ben ik in contact gekomen met HRS Makelaars. Aan het begin heb ik de commerciële kant van het vak mogen bekleden, nu bedien ik al bijna 2 jaar de particulierenmarkt.

Binnen HRS Makelaars, houd ik mij bezig met onder andere nieuwbouw en bestaande bouw. Daarnaast zijn we met verschillende projecten bezig en focus ik me nu vooral op Fort Isabella in Vught. Hier verhuren en verkopen we nieuwbouw én bestaande bouw. Zelf ben ik om de hoek in Vught opgegroeid, vandaar dat ik het zo leuk vind om nu bezig te zijn met dit mooie project.

Geboren in Den Bosch, opgegroeid in Vught en nu na jaren weer terug in Den Bosch, waar ik samen met mijn vriendin woon op het Paleiskwartier.

Volgende week mijn collega Inga Mol.

#HRSMakelaars #HRSWonen #HRSBedrijfsmakelaars
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *