Dit weekend online: Molvense Erven 28 te Nuenen! Verrassend ruime halfvrijstaand…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Dit weekend online: Molvense Erven 28 te Nuenen! Verrassend ruime halfvrijstaand…Dit weekend online: Molvense Erven 28 te Nuenen!
Verrassend ruime halfvrijstaande woning (type 2-onder-1 kap) tot in de puntjes afgewerkt met oog voor detail. Deze smaakvol ingerichte woning is onder andere voorzien van een royale woonkamer, open keuken, praktische bijkeuken, 2 badkamers en 4 slaapkamers, waarvan een van de royale slaapkamers beschikt over een indrukwekkende inloopkast. De prachtige achtertuin is in 2017 aangelegd en de zonnige voortuin is in 2019 aangelegd, beide ontworpen door een gerenommeerd tuinarchitect en professioneel aangelegd. Deze uitstekend onderhouden woning is gelegen in een doodlopende straat in een gewilde en groene woonomgeving nabij scholen, winkels en uitvalswegen.
Vraagprijs: € 550.000,- k.k.
Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Nuenen.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *