5 TIPS VOOR EEN STIJLVOL EN PRAKTISCH TOILET Is het toilet toe aan een opfrisbe…

Vind nieuwe huizen in uw regio

5 TIPS VOOR EEN STIJLVOL EN PRAKTISCH TOILET Is het toilet toe aan een opfrisbe…


5 TIPS VOOR EEN STIJLVOL EN PRAKTISCH TOILET

Is het toilet toe aan een opfrisbeurt, maar heb je geen zin in hak- en breekwerk? Met deze 6 tips krijgt het kleinste kamertje in een handomdraai een frisse en fraaie make-over en creëer je een stijlvol én praktisch toilet.

1. Praktische indeling
Ook voor het allerkleinste kamertje zijn er mooie en praktische oplossingen. Een compacte fontein die makkelijk te combineren is met een onderkast bijvoorbeeld.

2. Stijlvol design
We brengen bijna een uur per week op het toilet door: reden genoeg om er een stijlvol en praktisch toilet van te maken. Neem de gezellige woonkamer als voorbeeld! Een paar droogbloemen, mooie waxinelichthouders en foto’s knappen de boel meteen op. Geen plek om het neer te zetten? De magneetwand van badkamerspecialist Geberit is een chique en creatieve manier om sfeer toe te voegen zonder dat het ruimte inneemt.

3. Kwestie van comfort
Kijk bij de aanschaf van een nieuw toilet niet alleen naar grepen en kleuren (verleidelijk, we know!), maar denk ook na over straks. Een ontwerp dat met je meegroeit bespaart geld en is een duurzame keuze.

4. In een handomdraai schoon
Het toilet schoonmaken, het hoort erbij, maar is nou niet iets om naar uit te kijken. Gelukkig zijn er Rimfree-toiletten deze heeft namelijk geen spoelrand. Hierdoor krijgen vuil en bacteriën geen kans zich te hechten onder de rand – misschien wel de moeilijkste plek om schoon te maken. Extra tip: bij een toilet of wastafel met KeraTect glazuur wordt er een glad oppervlak gevormd, waardoor vuil zich vrijwel niet kan hechten. Scheelt veel boenen én is een stuk hygiënischer.

5. Geen gedoe
In de categorie toiletergernissen: een wc die niet goed doorspoelt, een lekkende kraan, een falend ventilatiesysteem. Producten die je dagelijks gebruikt moeten gebruiksvriendelijk én van goede kwaliteit zijn. Neem de QuickRelease-toiletzitting. Deze afneembare toiletzitting haal je in één beweging los zodat alle hoekjes goed te poetsen zijn. Met hetzelfde gemak klik je de zitting weer terug op de wc-pot. Ideaal!
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *