We mogen deze sfeervolle en recent opgeknapte tussenwoning aanbieden. De woning …

Vind nieuwe huizen in uw regio

We mogen deze sfeervolle en recent opgeknapte tussenwoning aanbieden. De woning …We mogen deze sfeervolle en recent opgeknapte tussenwoning aanbieden. De woning beschikt over een fraaie woonkamer met open keuken, grote overkapping, 4 slaapkamers (voorheen 5 kamers), modern sanitair, tuin op het noordoosten, vrijstaande berging en achterom naar terrein waar geparkeerd kan worden.

Gelegen op zeer centrale locatie in stadsdeel ‘Stratum’, op loopafstand van winkelcentrum ‘Boulevard Zuid’, diverse scholen, het Sint Bonifaciuspark en directe uitvalswegen. Op de fiets bereik je het stadscentrum binnen 10 minuten.

Interesse? Maak snel een afspraak!

https://www.meneerdemakelaar.nl/aanbod/woningaanbod/eindhoven/koop/huis-5627223-Heezerweg-197/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *