UPDATE DE MULDER REUSEL We zijn inmiddels aangekomen bij de vloer van de eers…

Vind nieuwe huizen in uw regio

UPDATE DE MULDER REUSEL We zijn inmiddels aangekomen bij de vloer van de eers…


🏢 UPDATE DE MULDER REUSEL 🏢

We zijn inmiddels aangekomen bij de vloer van de eerste verdieping. Vandaag zijn al deze breedplaatvloeren gelegd en morgen kan de installateur verder met het leidingwerk. Komende week zal deze vloer weer gestort worden. Ook het metselwerk vordert gestaag en staat er prima bij. Netjes de isolatie aangebracht zoals het hoort. De steigerbouwers zijn vandaag ook weer geweest. Kozijnen worden gesteld en de voordeurkozijnen op de begane grond zitten er ook al in. Het houten kozijnwerk komt van TMO uit Hulsel. Topkwaliteit. Ziet er keurig uit. Dank Bouwbedrijf Daba Bouw voor de prima organisatie. Top. Wordt vervolgd……..
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *