PremiĆØredag Sprakeloos en verliefd. Binnenkort mogen wij jullie hier verwelkome…

Vind nieuwe huizen in uw regio

PremiĆØredag Sprakeloos en verliefd. Binnenkort mogen wij jullie hier verwelkome…


šŸ“£PremiĆØredagšŸŽ„

Sprakeloos en verliefdšŸ„°.
šŸ”œBinnenkort mogen wij jullie hier verwelkomen, maar bekijkšŸ‘€ alvast de woning van binnen. Willem Alexanderhof 31 in Waalwijk heeft veel om blijšŸ˜ƒ van te worden en is bovendien insta-ready. De woning is fantastisch verbouwd, super sfeervol, vol charme en helemaal af. Het huis heeft een zonnige tuin, verrassende indelingen, twee badkamers, uitgebouwde woonkamer, moderne keuken en is ook nog eens energiezuinig dankzij de zonnepanelen.

Toon alvast je interesse via: šŸ“§ info@carredewit.nl


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *