Door de huidige krappe woningmarkt worden veel woningen boven de vraagprijs ver…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Door de huidige krappe woningmarkt worden veel woningen boven de vraagprijs ver…


Door de huidige krappe woningmarkt 🏡 worden veel woningen boven de vraagprijs verkocht. Maar, in een poging om een huis te kopen moet je wel waken voor een té hoog ⬆️ bod. Na de aankoop moet je namelijk wel in staat zijn om de maandlasten op te brengen en je wilt jezelf niet te diep in de schulden steken. Laat de hypotheekadviseur niet alleen de maximale hypotheek op basis van je inkomen bepalen, maar neem ook mee in de overweging 💭 welke maandlasten eruit voortvloeien. Je moet na het kopen ook nog financiële ruimte hebben om leuke dingen te doen. Je wilt niet 30 jaar kromliggen voor het opbrengen van de hypotheeklasten.

👉 Ben je op zoek naar een koophuis en kun je onze hulp goed gebruiken? Laat het ons weten en wij helpen jou in de zoektocht. Je kunt ons bereiken via 040-2696949.

https://mve.to/MjA0MjYzNw

#vbtMakelaars #huiskopen #overbieden #woningmarkt #verstandigbieden #verstandigkopen
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *