KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Dit is je kans in Breda-Zuid! Eindelijke weer e…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Dit is je kans in Breda-Zuid! Eindelijke weer e…


❗KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP❗

Dit is je kans in Breda-Zuid! Eindelijke weer een leuke jaren 30-erkerwoning te koop in Sportpark II! Vraagprijs € 399.000 k.k.

Deze charmante woning is voorzien van o.a. een doorzonwoonkamer, dichte keuken, complete badkamer, 5 slaapkamers, stenen berging, voor-en achtertuin en achterom. De goed onderhouden middenwoning beschikt nog over enkele authentieke details zoals erker, paneeldeuren. De gehele woning is voorzien kunststof kozijnen met isolatieglas.

De woning is gelegen in de gewilde wijk Sportpark op korte afstand van het bruisende centrum van Breda. In de directe omgeving zijn diverse winkels van “Het Valkeniersplein” en winkelcentrum “De Burcht” gesitueerd. Tevens is het Mastbos op korte afstand bereikbaar net als sportclubs, basis- en middelbare scholen. Het NS-station is binnen 10 fietsminuten gelegen en met de auto zijn de snelwegen A16, A27 en A58 goed bereikbaar.

Bekijk Poolseweg 113 nu op onze website en neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen!
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *