Geen plek meer op de terrassen? Dan is het wel zo fijn om thuis een fijn plekje …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Geen plek meer op de terrassen? Dan is het wel zo fijn om thuis een fijn plekje …


🤷🏼‍♀️Geen plek meer op de terrassen? Dan is het wel zo fijn om thuis een fijn plekje te hebben voor een gezellige borrel🥂! Deze terrassen zijn bij ons te koop (mèt huis😉!): vanaf linksboven met de klok mee: BOSCHWEG 1, LOOSBRAAK 11, MARS 28, CONVENTSTRAAT 62, BASELAARSHOEF 11, DEBUSSYSTRAAT 29, MGR VD VENSTRAAT 23, AKKERMUNTHOF 9 #schijndel #makelaarschijndel #makelaarmeierijstad #makelaar #makelaardij #meierijstad #terrassenopen #veghel #sintoedenrode #demakelaarvanhier #huiskopenschijndel #realestate
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *