Dit uitstekend afgewerkte 2-kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Dit uitstekend afgewerkte 2-kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping…


Dit uitstekend afgewerkte 2-kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping van het moderne Easystreet complex.
Het appartement is voorzien van een lichte woonkamer met dubbele openslaande deuren naar het royale balkon, open keuken, een ruime berging/bijkeuken (uniek voor het complex), badkamer, separate toiletruimte en een slaapkamer met een grote dubbele raampartij.
Naast een eigen autoparkeerplaats in de parkeergarage beschikt dit appartement ook over een eigen motorparkeerplaats.

Het futuristische complex Easystreet is in 2012 opgeleverd en biedt naast een optimaal isolatiepakket een scala aan hypermoderne voorzieningen. Dit alles om het wooncomfort te verhogen en de woonlasten tot een minimum te reduceren.

In de directe nabijheid bevinden zich diverse onderwijsinstellingen, supermarkten, openbaar vervoer, de gezellige Haagsemarkt, de woonboulevard en diverse sport- en recreatiefaciliteiten. Het historische stadscentrum met al haar voorzieningen op cultureel-, culinair-, en uitgaansgebied is op een vijftal fietsminuten gelegen en ook de belangrijkste in- en uitvalswegen (A58 en A16) zijn snel een eenvoudig bereikbaar.
https://mbmakelaars.nl/woning/breda/vijfhagen-345/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *