Dit verrassende en bijzonder sfeervolle 3-kamer appartement gelegen op de tweede…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Dit verrassende en bijzonder sfeervolle 3-kamer appartement gelegen op de tweede…


Dit verrassende en bijzonder sfeervolle 3-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement beschikt over een mooie lichte woonkamer, een balkon aan zowel de zijkant als aan de achterkant, dichte keuken, 2 slaapkamers, badkamer, separate toiletruimte en een royale eigen berging (19m²!) in het souterrain.

De Loopschansstraat is gelegen net buiten de singel en op loopafstand van het historische stadscentrum met al haar voorzieningen op cultureel-, culinair-, en uitgaansgebied. Ook het winkelcentrum Brabantplein met een grote diversiteit aan winkels, diverse scholen, theater, NS Station alsmede de diverse uitvalswegen zijn vanaf deze mooie locatie eenvoudig en snel bereikbaar.

https://mbmakelaars.nl/woning/breda/loopschansstraat-93a/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *