We sluiten deze zonnige dag af met deze parel! Morgen te vinden op Funda Bent …

Vind nieuwe huizen in uw regio

We sluiten deze zonnige dag af met deze parel! Morgen te vinden op Funda Bent …


We sluiten deze zonnige dag af met deze parel! Morgen te vinden op Funda 🤩

Bent u op zoek naar een modern afgewerkte en energiezuinige hoekwoning met unieke woonkamer, en eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein? Dan staat uw nieuwe droomwoning aan de Van Berkumstraat in Tilburg! Dit plaatje is met haar aangename hoeveelheid ruimte en licht, luxe open keuken, moderne badkamer, drie prima slaapkamers, ruimtelijke (berg)zolder, inpandige garage en geweldige zonnige tuin écht van alle gemakken voorzien. Vlakbij het bruisende stadscentrum maar toch middenin de rust, beschik je hier over alle elementen om zorgeloos en thuiswerk-proof te kunnen wonen. De woning is gelegen in Rosmolen, een nieuwbouwbuurt in de rustige en kindvriendelijke wijk Loven-Besterd in Noord-Oost Tilburg. Sportvoorzieningen, scholen, speeltuintjes, supermarkten en andere winkels voor dagelijkse benodigdheden liggen om de hoek. Je fietst binnen enkele minuten naar het hart van de stad, met haar grote en gevarieerde winkelaanbod, het bruisende uitgaansleven, gezellige terrassen en uitstekende restaurants. Op dezelfde afstand vind je de tevens de Spoorzone, waar (normaliter) meerdere keren per jaar allerlei leuke activiteiten plaatsvinden.
Rosmolen is makkelijk te bereiken en te verlaten, zowel door de gunstige ligging ten opzichte van de ringbanen als door de openbaar vervoervoorzieningen in de wijk.

🏠: Van Berkumstraat 6, Tilburg
💰: €399.000,- k.k.
📞: 013-3032227
📩: info@jurgens-vanbemmelen.nl
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *