TE KOOP | Bouwkavel aan de Prinsenstraat te Zundert Binnen De Tuinderij fase 3 …

Vind nieuwe huizen in uw regio

TE KOOP | Bouwkavel aan de Prinsenstraat te Zundert Binnen De Tuinderij fase 3 …


TE KOOP | Bouwkavel aan de Prinsenstraat te Zundert

Binnen De Tuinderij fase 3 is alleen nog één bouwkavel beschikbaar van ca. 730 m² en deze is gelegen aan de Prinsenstraat te Zundert. Binnen het bouwvlak is het toegestaan om één vrijstaande woning te (laten) bouwen.

Aan de groene rand van Zundert ontwikkelt Maas-Jacobs het plan De Tuinderij. Het plan is divers in typologie en architectuur, bestaande uit rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en bouwkavels.

Inschrijven om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden over de ontwikkelingen van fase 4 van De Tuinderij is al mogelijk via 📞 076 – 597 59 00 of stuur je gegevens naar 📧 nieuwbouw@vanhasselmakelaars.nl
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *