KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP WONEN AAN HET HIPPE DR. STRUYCKENPLEIN MET ALLE…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP WONEN AAN HET HIPPE DR. STRUYCKENPLEIN MET ALLE…


❗KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP❗

WONEN AAN HET HIPPE DR. STRUYCKENPLEIN MET ALLE VOORZIENINGEN IN DE BUURT? Dit is je kans! Dit gemoderniseerde verrassend ruime 3-kamerappartement is gelegen op een goede locatie nabij het vernieuwde ’’Dr. Struyckenplein’’. Vraagprijs € 250.000 k.k.

Het appartement beschikt o.a over een royale en lichte woonkamer en-suite, 2 (mogelijkheid voor 3) slaapkamers, een zonnig balkon en eigen berging in het souterrain.

Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping nabij het hippe Dr. Struyckenplein met diverse voorzieningen in de buurt zoals supermarkten, winkels, scholen en sportgelegenheden. De wijk wordt momenteel herontwikkeld en er wordt volop gewerkt aan vernieuwing en verandering o.a. door diverse nieuwbouwprojecten. Het centrum van Breda is op circa 10 (fiets)minuten afstand gelegen. Ook het Mastbos en het dorpje Princenhage liggen op fietsafstand van het appartement. De uitvalswegen zijn binnen enkele minuten goed bereikbaar.

Het bouwjaar van dit appartementencomplex is ca. 1955. In de afgelopen jaren is het gebouw goed onderhouden. Onder andere zijn de oude kozijnen vervangen door kunststof met isolerende beglazing.

Bekijk Verbeetenstraat 46 B op onze website en maak een afspraak voor een bezichtiging!
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *