– Dorpsstraat 94 LIESHOUT

Vind nieuwe huizen in uw regio

– Dorpsstraat 94 LIESHOUT


** NEW FOR SALE **

Deze voormalige ‘’Roomboterfabriek’’ zal u niet ontgaan wanneer u door het lint van het gezellige dorp Lieshout rijdt. De vele historische panden aan de Dorpsstraat laat de rijke geschiedenis zien van Lieshout dat hedendaags vooral bekend staat om de bierbrouwerij van de familie Swinkels (Bavaria).
Door de karakteristieke gevel, indeling en royale perceeloppervlakte maakt dit object zeer geschikt voor bijvoorbeeld beroep aan huis, mantelzorg of bed & breakfast. In 2010 hebben er diverse vernieuwingen aan de woning plaats gevonden waaronder een nieuw dak, keuken en sanitair.

De woning is gelegen in het centrum van Lieshout met de dorpse voorzieningen, basisschool en supermarkt op loopafstand.

http://www.vollenbroekbv.com/objects/dorpsstraat-94-lieshout/

– Dorpsstraat 94 LIESHOUTBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *