Beste facebook volgers, Graag jullie aandacht voor het volgende. Onderstaand be…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Beste facebook volgers, Graag jullie aandacht voor het volgende. Onderstaand be…


Beste facebook volgers,

Graag jullie aandacht voor het volgende. Onderstaand bericht heeft ons bereikt via de ouders van Maas. Graag delen we hun persoonlijke verhaal met jullie. Groot of klein, iedere bijdrage helpt! Ook wij hebben uiteraard een donatie gedaan en hopen dat Maas snel het benodigde bedrag bij elkaar haalt.

Groetjes Joep Makelaardij

“Met gemengde gevoelens deel ik ons verhaal met jullie, omdat wij op dit moment alle financiële steun kunnen gebruiken. Je kwetsbaar opstellen is dan niet altijd makkelijk. Zeker wanneer je iets deelt wat je persoonlijk raakt ❤️

In 2016 is onze zoon Maas geboren. Hij ontwikkelde zich de eerste twee jaar, zoals elk ander kind zich ontwikkelt. Hij was vrolijk, benoemde al een aantal woordjes en zong de hele dag liedjes.

Rond zijn tweede jaar stagneerde zijn taalontwikkeling en een jaar later volgde er een psychologisch onderzoek. BAM! Maas heeft kenmerken van ASS (Autisme Spectrum Stoornissen).
Een traject volgde, maar voor ons gevoel kwamen we geen stap verder. Op dit moment loopt Maas vast in zijn spraak-taalontwikkeling, heeft hij moeite met zijn concentratie en vindt hij het lastig om prikkels te verwerken. Hierdoor is het voor Maas moeilijk om sociale contacten te leggen.

Na bij verschillende instanties te zijn geweest, kwam 2,5 jaar later dolfijntherapie op ons pad. Zij kunnen een behandeling op maat bieden, verzorgd door een professioneel en multidisciplinair team, waar Maas aan zijn doelen kan werken.

Het dolfijnondersteunende therapiecentrum is in 2004 opgericht en gevestigd in Curaçao. Het team bestaat uit bevoegde en speciaal getrainde professionals zoals psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten. En uiteraard: vijf tuimelaardolfijnen die exclusief ingezet worden voor het therapeutische programma. Een dolfijn kan je aandacht vasthouden, je op je gemak stellen en je op unieke manieren motiveren.

Je kind zien struggelen om mee te kunnen in deze maatschappij is zwaar en daarom willen wij deze kans grijpen, zodat ook Maas zich verder kan ontwikkelen zoals ieder ander kind. Maas verdient deze kans en hierbij hopen wij dan ook op jullie steun 🙏
Dit kan via de pagina : www.geef.nl/nl/actie/dolfijntherapie-voor-maas

Rechtstreeks doneren is ook mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

Wanneer wij meer geld ophalen dan nodig is, maken wij dit over aan een stichting met dezelfde doelstelling.
Delen van dit bericht wordt heel erg gewaardeerd! 😘

Volg “dolfijntherapie.maas” op Instagram om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Dank jullie wel alvast!!! ❤️”
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *