NIEUW! de Wadden 26 te Son en Breugel Zeer royale 2-onder-1-kapwoning, gelegen …

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW! de Wadden 26 te Son en Breugel Zeer royale 2-onder-1-kapwoning, gelegen …


NIEUW! de Wadden 26 te Son en Breugel

Zeer royale 2-onder-1-kapwoning, gelegen op een prachtig plekje in de populaire wijk De Gentiaan met o.a. mogelijkheid voor kantoor/praktijk aan huis, 4 volwaardige slaapkamers, heerlijke leefruimte op de begane grond, grote garage, carport en oprit voor meerdere auto’s en privacy biedende achtertuin door de groenstrook aan de achterzijde. Deze woning is schitterend gelegen tegenover een speeltuintje/parkje, nabij uitstekende voorzieningen zoals speeltuin, sportfaciliteiten, supermarkt, openbaar vervoer, uitvalswegen, etc!

Meer informatie?
https://www.vrmt.nl/aanbod/woningaanbod/
https://www.funda.nl/makelaars/kantoor/son-en-breugel/14255-van-roon-makelaardij-en-taxaties/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *