Te huur In het sfeervolle Voorburg ligt dit compleet luxe gerenoveerde apparteme…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te huur In het sfeervolle Voorburg ligt dit compleet luxe gerenoveerde apparteme…


Te huur🏡
In het sfeervolle Voorburg ligt dit compleet luxe gerenoveerde appartement van circa 115m2 met riante woon/eetkamer met doorlopende houten vloerdelen, balkon aan voorzijde en achterzijde, nieuwe moderne keuken (voorzien van allerhande Siemens inbouwapparatuur), 3 slaapkamers en luxe badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en 2e toilet.

Dus wil je direct wonen en genieten, kom dan even kijken naar dit stijlvol ingerichte en gerenoveerde appartement!

Locatie:
De Jacob van den Eyndestraat ligt vlak bij het winkelcentrum Julianabaan in Voorburg Noord, centraal gelegen ten opzichte van allerlei voorzieningen. Op 12 fiets minuten ligt de Mall of the Netherlands (een grote internationale shopping mall). Op 15 minuten fietsen is het stadscentrum van Den Haag binnen een kwartier te bereiken. Het oude centrum van Voorburg met vele winkels en restaurantjes ligt op loopafstand, net als station Voorburg (Laan van NOI) met al zijn openbaar vervoermogelijkheden. Uitvalswegen zijn uitstekend bereikbaar, binnen een paar minuten zit je op de snelweg. In de directe omgeving zijn verschillende speelplekken, basisscholen en sportgelegenheden.

Kortom, hier wil je wonen en genieten!

📍 Jacob van den Eyndestraat 7, Voorburg.
🔹 € 1.595 per maand.
Meer zien: https://bit.ly/3dOcAzL
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *