Meet the team! Mijn naam is Manon de Bell en 27 jaar oud. Sinds 1 december 2020…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Meet the team! Mijn naam is Manon de Bell en 27 jaar oud. Sinds 1 december 2020…


Meet the team!✨

Mijn naam is Manon de Bell en 27 jaar oud.
Sinds 1 december 2020 ben ik werkzaam als binnendienst medewerkster & fotograaf bij Jurgens & van Bemmelen📷. Als je aan mij vraagt wat het werken bij Jurgens & van Bemmelen zo leuk maakt, kan ik daar een heel lang verhaal over schrijven. Ik denk dat het leukste hier is dat geen dag hetzelfde is. Omdat je met veel verschillende woningen en dus mensen te maken hebt, moet je snel kunnen schakelen en dat houd je scherp. Daarnaast ben ik de fotograaf binnen dit team en mag ik alle woningen die in Tilburg en omstreken te koop komen op de foto zetten! 50% van de tijd ben ik dus onderweg naar verschillende adressen🏡. Zodra ik op kantoor kom, ga ik de foto’s bewerken en schrijf ik de verkoopteksten.
We zijn een jong en gezellig team waar iedere dag gelachen wordt.

Meer over ons team lees je op https://www.jurgens-vanbemmelen.nl/over-ons/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *