KOM JIJ BINNEN KIJKEN? Een prachtig 3- kamer appartement gelegen op een markant…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KOM JIJ BINNEN KIJKEN? Een prachtig 3- kamer appartement gelegen op een markant…


๐Ÿ‘๏ธ KOM JIJ BINNEN KIJKEN? Een prachtig 3- kamer appartement gelegen op een markante locatie, midden in het stadshart van Eindhoven en gelegen op de 25e verdieping van het complex โ€˜de Regent’. Het appartement is ruim, hoogwaardig afgewerkt en daarmee instapklaar, beschikt over een riante living (ca. 52m2) met een werkelijk fantastisch uitzicht over de stad en nog verder, bevat 2 slaapkamers, een walk in closet en een ruime recent gerenoveerde badkamer en apart toilet. Het is een van de weinige appartementen die beschikking heeft over een balkon. Een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en in de kelder een berging. Op loopafstand van het Centraal Station, diverse horecagelegenheden en centrumvoorzieningen. Kortom ideaal voor wie houdt van het stadsleven.

https://mve.to/MjA0MjI2NQ

#vbtMakelaars #TeKoop #Eindhoven
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *