Kerkstraat 1 ZALTBOMMEL – Bijzonder Wonen Makelaardij

Vind nieuwe huizen in uw regio

Kerkstraat 1 ZALTBOMMEL – Bijzonder Wonen Makelaardij


Monumenten zijn van onschatbare waarde voor de leefomgeving. Ze hebben een zeldzaam maatschappelijk belang in het koppelen van verleden aan heden en zijn onmisbaar voor omgevingsidentiteit en beeldkwaliteit op nationaal, regionaal en lokaal niveau; zo ook in Vestingstad #Zaltbommel. Wilt u binnenkort ook monumentaal wonen, check dan ons aanbod, want deze charmante stadswoning in chaletstijl is vandaag online gekomen:
https://www.bijzonderwonen.com/kerkstraat-1-zaltbommel-5065761

Kerkstraat 1 ZALTBOMMEL – Bijzonder Wonen MakelaardijBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *