Het is bijna zover, de verkoop van het project Dorps Dijkstraten gaat van start …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Het is bijna zover, de verkoop van het project Dorps Dijkstraten gaat van start …


Het is bijna zover, de verkoop van het project Dorps Dijkstraten gaat van start op 30 april aanstaande!
Vanaf vrijdag 30 april 12.00 tot en met zondag 9 mei 23.59 kun je jezelf middels het inschrijfformulier op de website www.dorpsdijkstraten.nl officieel inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur. Tevens komt alle verkoopdocumentatie vanaf 30 april op de website te staan.

Heb je, je gedurende de presale periode al ingeschreven voor het project? Ook dan moet je het inschrijfformulier op de website invullen en je definitieve kavelkeuzes kenbaar te maken. Je krijgt daarbij wel een voorrangspositie in de toewijzing van de woningen.

https://edwillems.nl/nieuwbouw/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *