HELAAS, TE LAAT! NIEUW OPGELEVERD: Energiezuinige en gas-vrije woning, op loopa…

Vind nieuwe huizen in uw regio

HELAAS, TE LAAT! NIEUW OPGELEVERD: Energiezuinige en gas-vrije woning, op loopa…


HELAAS, TE LAAT! 😭 NIEUW OPGELEVERD: Energiezuinige en gas-vrije woning, op loopafstand van het centrum. Volledig instap-klaar en prachtig afgewerkt herenhuis met luxe open keuken en verassend ruime woonkamer die door openslaande tuindeuren toegang biedt tot de achtertuin. Op de eerste etage gelegen zijn drie ruime slaapkamers, luxe badkamer met inloopdouche, ligbad en inloopdouche. De zolder is ingedeeld met een voorzolder, bergkamer en slaapkamer met dakkapel.

https://mve.to/MjA0MjI2Ng

#vbtMakelaars #Verkocht #Eindhoven
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *