Even voorstellen… Deze week Kim van Dartel, Officemanager bij HRS Makelaars: Ee…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Even voorstellen… Deze week Kim van Dartel, Officemanager bij HRS Makelaars: Ee…


Even voorstellen…
Deze week Kim van Dartel, Officemanager bij HRS Makelaars:

Een echte Bosschenaar, geboren en opgegroeid in Deuteren en de Kruiskamp. Nu wonende in de Bossche wijk Orthen-Links, samen met mijn partner Jos en grootste trots Ivy (4) en Jack (0).

Voor mijn secretaresseopleiding, ging ik voor het eerst stagelopen bij makelaarskantoor DTZ Zadelhoff op Pettelaarpark. Vol zenuwuwen reed ik op 16-jarige leeftijd, op mijn Tomos naar mijn stage. Hier heb ik kennis heb gemaakt met de makelaardij en bleef ik na mijn opleiding werken. Ook hier heb ik als secretaresse voor Arjan Rens en Mike Hoffman gewerkt.
Kort nadat Mike, Arjan en Leon HRS hadden opgericht, hebben zij mij een baan aangeboden. En inmiddels bijna 10 jaar later, rijd ik nog steeds naar kantorenpark Pettelaarpark, maar nu niet meer op mijn Tomos 😊

Samen met mijn collega Inga Mol ben ik de backoffice voor de makelaars, oftewel de steunpilaren van HRS. Wij zijn betrokken bij alle dossiers van begin tot eind. Onze werkzaamheden zijn heel divers en daarom ook zo leuk. Van het maken van afspraken tot het maken van concept documenten, zoals brochures, huur-/koopcontracten en meer. We staan u graag te woord aan de telefoon, of bij ons op kantoor zodra het weer mogelijk is.

Volgende week mijn collega Pepijn Stouthart.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *