𝗢𝗽 𝗲𝗲𝗻 𝗺𝗼𝗼𝗶𝗲 𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲, 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗻𝘄𝗶𝗷𝗸 “𝗕𝗮𝗿𝗿𝗶𝗲𝗿” 𝗹𝗶𝗴𝘁 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝘁𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝘁 𝗽𝗮𝗿𝗸𝗲𝗲…

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝗢𝗽 𝗲𝗲𝗻 𝗺𝗼𝗼𝗶𝗲 𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲, 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗻𝘄𝗶𝗷𝗸 “𝗕𝗮𝗿𝗿𝗶𝗲𝗿” 𝗹𝗶𝗴𝘁 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝘁𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝘁 𝗽𝗮𝗿𝗸𝗲𝗲…


𝗢𝗽 𝗲𝗲𝗻 𝗺𝗼𝗼𝗶𝗲 𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲, 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗻𝘄𝗶𝗷𝗸 “𝗕𝗮𝗿𝗿𝗶𝗲𝗿” 𝗹𝗶𝗴𝘁 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝘁𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝘁 𝗽𝗮𝗿𝗸𝗲𝗲𝗿𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝘀𝘁𝗶𝗷𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗷𝗮𝗿𝗲𝗻 ‘𝟯𝟬 𝗺𝗮𝗮𝗿 𝗺𝗲𝘁 𝗱𝗲 𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻𝗱𝗮𝗮𝗴𝘀𝗲 𝗴𝗲𝗺𝗮𝗸𝗸𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗶𝘀𝗼𝗹𝗮𝘁𝗶𝗲. 𝗗𝗲 𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗲 𝗲𝗻 𝗿𝘂𝗶𝗺𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗻𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿, 𝗲𝗲𝗻 𝗼𝗽𝗲𝗻 𝗸𝗲𝘂𝗸𝗲𝗻, 𝘃𝗶𝗲𝗿 𝘀𝗹𝗮𝗮𝗽𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝘀, 𝗲𝗲𝗻 𝗿𝗼𝘆𝗮𝗹𝗲 𝗯𝗮𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿 𝗲𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗹𝗲𝘂𝗸𝗲 𝘁𝘂𝗶𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿𝗼𝗺. 𝗛𝗲𝘁 𝘀𝘁𝗮𝗱𝘀𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗺 𝗶𝘀 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗯𝗲𝗿𝗲𝗶𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿 𝘃𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗕𝗼𝘀𝗰𝗵𝗱𝗶𝗷𝗸 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗮𝗹𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗯𝗼𝘀𝗿𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗣𝗵𝗶𝗹𝗶𝗽𝘀 𝗱𝗲 𝗝𝗼𝗻𝗴𝗵𝗽𝗮𝗿𝗸.

🗝️𝗩𝗿𝗮𝗮𝗴𝗽𝗿𝗶𝗷𝘀: € 𝟯𝟳𝟱.𝟬𝟬𝟬,- 𝗸.𝗸.
🗝️𝗪𝗼𝗼𝗻𝗼𝗽𝗽𝗲𝗿𝘃𝗹𝗮𝗸𝘁𝗲: 𝟭𝟯𝟴 𝗺²
🗝️𝗣𝗲𝗿𝗰𝗲𝗲𝗹𝗼𝗽𝗽𝗲𝗿𝘃𝗹𝗮𝗸𝘁𝗲: 𝟭𝟲𝟳 𝗺²
🗝️𝗕𝗼𝘂𝘄𝗷𝗮𝗮𝗿: 𝟮𝟬𝟬𝟳
🗝️𝗘𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲𝗹𝗮𝗯𝗲𝗹 𝗔
𝘄𝘄𝘄.𝗸𝗲𝗹𝗱𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝘀𝘀𝘁𝗿𝗮𝗮𝘁𝟵𝟳.𝗻𝗹
—————————————–
𝗜𝗻 𝗮 𝗯𝗲𝗮𝘂𝘁𝗶𝗳𝘂𝗹 𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻, 𝗶𝗻 𝘁𝗵𝗲 𝗿𝗲𝘀𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮𝗹 𝗮𝗿𝗲𝗮 “𝗕𝗮𝗿𝗿𝗶𝗲𝗿”, 𝘁𝗵𝗶𝘀 𝗵𝗼𝘂𝘀𝗲 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗽𝗮𝗿𝗸𝗶𝗻𝗴 𝘀𝗽𝗮𝗰𝗲 𝗶𝘀 𝗶𝗻 𝘁𝗵𝗲 𝘀𝘁𝘆𝗹𝗲 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝟭𝟵𝟯𝟬𝘀 𝗯𝘂𝘁 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝘁𝗵𝗲 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘃𝗲𝗻𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝘀𝗼𝗹𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻. 𝗧𝗵𝗲 𝗵𝗼𝘂𝘀𝗲 𝗵𝗮𝘀 𝗮 𝗯𝗿𝗶𝗴𝗵𝘁 𝗮𝗻𝗱 𝘀𝗽𝗮𝗰𝗶𝗼𝘂𝘀 𝗹𝗶𝘃𝗶𝗻𝗴 𝗿𝗼𝗼𝗺, 𝗮𝗻 𝗼𝗽𝗲𝗻 𝗸𝗶𝘁𝗰𝗵𝗲𝗻, 𝗳𝗼𝘂𝗿 𝗯𝗲𝗱𝗿𝗼𝗼𝗺𝘀, 𝗮 𝘀𝗽𝗮𝗰𝗶𝗼𝘂𝘀 𝗯𝗮𝘁𝗵𝗿𝗼𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗮 𝗻𝗶𝗰𝗲 𝗴𝗮𝗿𝗱𝗲𝗻 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝘀𝘁𝗼𝗿𝗮𝗴𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗮 𝗯𝗮𝗰𝗸 𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗻𝗰𝗲. 𝗧𝗵𝗲 𝗰𝗶𝘁𝘆 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 𝗶𝘀 𝗲𝗮𝘀𝗶𝗹𝘆 𝗮𝗰𝗰𝗲𝘀𝘀𝗶𝗯𝗹𝗲 𝘃𝗶𝗮 𝘁𝗵𝗲 𝗕𝗼𝘀𝗰𝗵𝗱𝗶𝗷𝗸 𝗮𝘀 𝘄𝗲𝗹𝗹 𝗮𝘀 𝘁𝗵𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗱𝗲𝗱 𝗣𝗵𝗶𝗹𝗶𝗽𝘀 𝗱𝗲 𝗝𝗼𝗻𝗴𝗵𝗽𝗮𝗿𝗸.

🗝️𝗔𝘀𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: € 𝟯𝟳𝟱,𝟬𝟬𝟬 𝗸.𝗸.
🗝️𝗟𝗶𝘃𝗶𝗻𝗴 𝗮𝗿𝗲𝗮: 𝟭𝟯𝟴 𝗺²
🗝️𝗣𝗹𝗼𝘁 𝗮𝗿𝗲𝗮: 𝟭𝟲𝟳 𝗺²
🗝️𝗬𝗲𝗮𝗿 𝗼𝗳 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻: 𝟮𝟬𝟬𝟳
🗝️𝗘𝗻𝗲𝗿𝗴𝘆 𝗹𝗮𝗯𝗲𝗹 𝗔.
𝘄𝘄𝘄.𝗸𝗲𝗹𝗱𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝘀𝘀𝘁𝗿𝗮𝗮𝘁𝟵𝟳.𝗻𝗹
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *