𝗛ð—ēð—Ŋ 𝗷ð—ķ𝗷 ð—Ŋð—ēð—ĩ𝗞ð—ēð—ģ𝘁ð—ē ð—Ūð—Ūð—ŧ ð—ēð—ēð—ŧ ð—ĩð—ēð—ēð—ŋð—đð—ķ𝗷ð—ļ ð—ŋ𝘂ð—ķ𝗚ð—ē 𝘄𝗞ð—ŧð—ķð—ŧð—ī ð—ąð—ķð—ē 𝗞Ėð—žĖð—ļ ð—ķð—ŧ ð—ēð—ēð—ŧ ð—ī𝗞ð—ēð—ąð—ē 𝘀𝘁ð—Ūð—Ū𝘁 𝘃ð—ēð—ŋð—ļ…

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝗛ð—ēð—Ŋ 𝗷ð—ķ𝗷 ð—Ŋð—ēð—ĩ𝗞ð—ēð—ģ𝘁ð—ē ð—Ūð—Ūð—ŧ ð—ēð—ēð—ŧ ð—ĩð—ēð—ēð—ŋð—đð—ķ𝗷ð—ļ ð—ŋ𝘂ð—ķ𝗚ð—ē 𝘄𝗞ð—ŧð—ķð—ŧð—ī ð—ąð—ķð—ē 𝗞Ėð—žĖð—ļ ð—ķð—ŧ ð—ēð—ēð—ŧ ð—ī𝗞ð—ēð—ąð—ē 𝘀𝘁ð—Ūð—Ū𝘁 𝘃ð—ēð—ŋð—ļ…


𝗛ð—ēð—Ŋ 𝗷ð—ķ𝗷 ð—Ŋð—ēð—ĩ𝗞ð—ēð—ģ𝘁ð—ē ð—Ūð—Ūð—ŧ ð—ēð—ēð—ŧ ð—ĩð—ēð—ēð—ŋð—đð—ķ𝗷ð—ļ ð—ŋ𝘂ð—ķ𝗚ð—ē 𝘄𝗞ð—ŧð—ķð—ŧð—ī ð—ąð—ķð—ē 𝗞Ėð—žĖð—ļ ð—ķð—ŧ ð—ēð—ēð—ŧ ð—ī𝗞ð—ēð—ąð—ē 𝘀𝘁ð—Ūð—Ū𝘁 𝘃ð—ēð—ŋð—ļð—ēð—ēð—ŋ𝘁? 𝗘ð—ŧ 𝘄ð—ķð—đ 𝗷ð—ē ð—īð—ŋð—Ūð—Ūð—ī ð—žð—― ð—ēð—ēð—ŧ ð—ŋ𝘂𝘀𝘁ð—ķð—īð—ē ð—―ð—đð—ēð—ļ 𝘄𝗞ð—ŧð—ēð—ŧ 𝘄ð—Ūð—Ūð—ŋ 𝘁ð—ēð—īð—ēð—đð—ķ𝗷ð—ļð—ēð—ŋ𝘁ð—ķð—·ð—ą ð—Ūð—đð—đð—ēð—ŋð—đð—ēð—ķ 𝘃𝗞𝗞ð—ŋ𝘇ð—ķð—ēð—ŧð—ķð—ŧð—īð—ēð—ŧ 𝘁ð—ē 𝘃ð—ķð—ŧð—ąð—ēð—ŧ 𝘇ð—ķ𝗷ð—ŧ? 𝗗ð—Ūð—ŧ ð—ķ𝘀 ð—ēð—ēð—ŧ ð—Ŋð—ē𝘇𝗞ð—ēð—ļ ð—Ūð—Ūð—ŧ ð—ąð—ē𝘇ð—ē 𝘁𝘂𝘀𝘀ð—ēð—ŧ𝘄𝗞ð—ŧð—ķð—ŧð—ī ð—ĩð—ē𝘁 𝘇ð—ēð—ļð—ēð—ŋ 𝘄ð—Ūð—Ūð—ŋð—ą! 𝗠ð—ē𝘁 𝗚ð—Ūð—Ūð—ŋ ð—đð—ķð—ēð—ģ𝘀𝘁 ðŸą 𝘀ð—đð—Ūð—Ūð—―ð—ļð—Ū𝗚ð—ēð—ŋ𝘀, ð—ēð—ēð—ŧ ð—īð—ŋ𝗞𝘁ð—ē ð—Ū𝗰ð—ĩ𝘁ð—ēð—ŋ𝘁𝘂ð—ķð—ŧ ð—ēð—ŧ 𝘃ð—ēð—ēð—đ ð—―ð—đð—ēð—ļ 𝘃𝗞𝗞ð—ŋ ð—žð—―ð˜€ð—đð—Ūð—ī, ð—ķ𝘀 ð—ŋ𝘂ð—ķ𝗚𝘁ð—ē ð—ēð—ēð—ŧ 𝘂ð—ŧð—ąð—ēð—ŋ𝘀𝘁ð—Ū𝘁ð—ē𝗚ð—ēð—ŧ𝘁.

🗝ïļð—Đð—ŋð—Ūð—Ūð—īð—―ð—ŋð—ķ𝗷𝘀: ₮ ðŸŊðŸ­ðŸą.𝟎𝟎𝟎 ð—ļ.ð—ļ.
🗝ïļð—Šð—žð—žð—ŧð—žð—―ð—―ð—ēð—ŋ𝘃ð—đð—Ūð—ļ𝘁ð—ē: 𝟭𝟎ðŸĩ 𝗚Âē
🗝ïļð—Ģð—ēð—ŋ𝗰ð—ēð—ēð—đð—žð—―ð—―ð—ēð—ŋ𝘃ð—đð—Ūð—ļ𝘁ð—ē: 𝟭ðŸŊðŸĩ 𝗚Âē
🗝ïļð—•ð—žð˜‚𝘄𝗷ð—Ūð—Ūð—ŋ: 𝟭ðŸĩðŸēðŸą

𝘄𝘄𝘄.ð—īð—ēð—ŧð—ēð—ŋð—Ūð—Ūð—đð—Ŋð—ēð—ŧ𝘁ð—ķð—ŧ𝗰ð—ļ𝘀𝘁ð—ŋð—Ūð—Ū𝘁ðŸŪðŸĩ.ð—ŧð—đ
—————————————–
𝗗𝗞 𝘆𝗞𝘂 ð—ŧð—ēð—ēð—ą ð—Ū 𝘄𝗞ð—ŧð—ąð—ēð—ŋð—ģ𝘂ð—đð—đ𝘆 ð˜€ð—―ð—Ū𝗰ð—ķ𝗞𝘂𝘀 ð—ĩ𝗞𝗚ð—ē 𝘁ð—ĩð—Ū𝘁 ð—ķ𝘀 ð—Ūð—đ𝘀𝗞 ð—ķð—ŧ ð—Ū ð—īð—žð—žð—ą 𝗰𝗞ð—ŧð—ąð—ķ𝘁ð—ķ𝗞ð—ŧ? 𝗔ð—ŧð—ą 𝘄𝗞𝘂ð—đð—ą 𝘆𝗞𝘂 ð—đð—ķð—ļð—ē 𝘁𝗞 ð—đð—ķ𝘃ð—ē ð—ķð—ŧ ð—Ū ð—ū𝘂ð—ķð—ē𝘁 ð—―ð—đð—Ū𝗰ð—ē 𝘄ð—ĩð—ēð—ŋð—ē ð—Ūð—đð—đ ð—ļð—ķð—ŧð—ąð˜€ 𝗞ð—ģ ð—ģð—Ū𝗰ð—ķð—đð—ķ𝘁ð—ķð—ē𝘀 𝗰ð—Ūð—ŧ ð—Ŋð—ē ð—ģ𝗞𝘂ð—ŧð—ą ð—Ū𝘁 𝘁ð—ĩð—ē 𝘀ð—Ū𝗚ð—ē 𝘁ð—ķ𝗚ð—ē? 𝗧ð—ĩð—ēð—ŧ ð—Ū 𝘃ð—ķ𝘀ð—ķ𝘁 𝘁𝗞 𝘁ð—ĩð—ķ𝘀 ð—ĩ𝗞𝘂𝘀ð—ē ð—ķ𝘀 ð—ąð—ēð—ģð—ķð—ŧð—ķ𝘁ð—ēð—đ𝘆 𝘄𝗞ð—ŋ𝘁ð—ĩ ð—ķ𝘁! 𝗊ð—ķ𝘁ð—ĩ ðŸą ð—Ŋð—ēð—ąð—ŋ𝗞𝗞𝗚𝘀, ð—Ū ð—đð—Ūð—ŋð—īð—ē ð—Ŋð—Ū𝗰ð—ļ𝘆ð—Ūð—ŋð—ą ð—Ūð—ŧð—ą ð—―ð—đð—ēð—ŧ𝘁𝘆 𝗞ð—ģ ð˜€ð—―ð—Ū𝗰ð—ē ð—ģ𝗞ð—ŋ 𝘀𝘁𝗞ð—ŋð—Ūð—īð—ē ð˜€ð—―ð—Ū𝗰ð—ē ð—ķ𝘀 ð—Ūð—ŧ 𝘂ð—ŧð—ąð—ēð—ŋ𝘀𝘁ð—Ū𝘁ð—ē𝗚ð—ēð—ŧ𝘁.

🗝ïļð—”𝘀ð—ļð—ķð—ŧð—ī ð—―ð—ŋð—ķ𝗰ð—ē: ₮ ðŸŊðŸ­ðŸą,𝟎𝟎𝟎 ð—ļ.ð—ļ.
🗝ïļð—Ÿð—ķ𝘃ð—ķð—ŧð—ī ð—Ūð—ŋð—ēð—Ū: 𝟭𝟎ðŸĩ 𝗚Âē
🗝ïļð—Ģð—đ𝗞𝘁 ð—Ūð—ŋð—ēð—Ū: 𝟭ðŸŊðŸĩ 𝗚Âē
🗝ïļð—Žð—ēð—Ūð—ŋ 𝗞ð—ģ 𝗰𝗞ð—ŧ𝘀𝘁ð—ŋ𝘂𝗰𝘁ð—ķ𝗞ð—ŧ: 𝟭ðŸĩðŸēðŸą

𝘄𝘄𝘄.ð—īð—ēð—ŧð—ēð—ŋð—Ūð—Ūð—đð—Ŋð—ēð—ŧ𝘁ð—ķð—ŧ𝗰ð—ļ𝘀𝘁ð—ŋð—Ūð—Ū𝘁ðŸŪðŸĩ.ð—ŧð—đ
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *