De schrijversbuurt voelt als een dorp in de stad en jij kunt er gaan wonen! Ho…

Vind nieuwe huizen in uw regio

De schrijversbuurt voelt als een dorp in de stad en jij kunt er gaan wonen! Ho…


De schrijversbuurt voelt als een dorp in de stad en jij kunt er gaan wonen! 😉

Hoogstraat 185-35 in hartje Eindhoven! Wij willen deze prachtige maisonnette woning nog even extra onder de aandacht brengen. Een maisonnette woning heeft – in tegenstelling tot een appartement – meerdere verdiepingen per woning. De Hoogstraat 185-35 is voorzien van twee woonlagen, gesitueerd op de 2e en 3e verdieping van het complex. De woning is modern afgewerkt (bouwjaar 2018), ruim opgezet met een woonoppervlakte van circa 114m2! 📸

Een groot pluspunt is dat deze woning op loopafstand van het centrum in Eindhoven is gelegen. Op ongeveer 10 minuten lopen zijn de terrasjes en winkels binnen handbereik! Zin in een andere omgeving? Dynamisch strijp-s is binnen enkele minuten te bereiken per auto of fiets er naartoe in ongeveer 10 minuten. Oja en die auto parkeer je daarna gewoon naast het complex op je eigen parkeerplaats. 📍

Nieuwsgierig geworden? Het is mogelijk om een bezichtiging te plannen, stuur een mailtje naar regioeindhoven@vmg-makelaars.nl of bel ons op 040-2221661 📲 @ Eindhoven, Noord-Brabant
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *