Te huur! Royaal 3-kamerappartemt gelegen op één van de mooiste plekjes van Bre…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te huur! Royaal 3-kamerappartemt gelegen op één van de mooiste plekjes van Bre…


Te huur!

Royaal 3-kamerappartemt gelegen op één van de mooiste plekjes van Breda in het hart van de gewilde wijk Ginneken. De woning is voorzien van een sfeervolle woonkamer met een prachtige lichtinval door de grote raampartijen, open keuken, 2 slaapkamers, moderne badkamer, separate toiletruimte, eigen berging en een eigen parkeerplaats op het achtergelegen parkeerterrein.

Dit instapklare appartement is gelegen op de tweede en bovenste verdieping van het complex aan het allermooiste stukje van de bourgondische Ginnekenweg. Het gezellige Ginnekenmarktje, Markdal, Mastbos en diverse restaurantjes zijn vanaf deze locatie op korte loopafstand gelegen. Ook het Valkeniersplein met een diversiteit aan winkels, het stadscentrum, alsmede de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpen en steden zijn eenvoudig en snel bereikbaar.

https://mbmakelaars.nl/woning/breda/kalishoek-10/
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *