Vanaf morgen online: Heytvelden 15 te Nuenen! Riante halfvrijstaande woning gele…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Vanaf morgen online: Heytvelden 15 te Nuenen! Riante halfvrijstaande woning gele…Vanaf morgen online: Heytvelden 15 te Nuenen!
Riante halfvrijstaande woning gelegen op een hoek perceel. Deze uitstekend onderhouden en eigentijds afgewerkte woning is onder andere voorzien van een royale woonkamer, half open keuken, multifunctionele wasruimte, twee badkamers, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vierde slaapkamer op de tweede verdieping. De fraai aangelegde achtertuin is voorzien van twee gezellige terrasoverkappingen, berging en een eigen achterom. De woning is ideaal gelegen op een steenworp afstand van een natuurgebied, basisschool en sportvoorzieningen.
Vraagprijs: โ‚ฌ 500.000,- k.k.
Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Nuenen.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *