TE KOOP | Het bedrijfsverzamelgebouw aan de Industriestraat is een prominente zi…

Vind nieuwe huizen in uw regio

TE KOOP | Het bedrijfsverzamelgebouw aan de Industriestraat is een prominente zi…TE KOOP | Het bedrijfsverzamelgebouw aan de Industriestraat is een prominente zichtlocatie op het bedrijventerrein Nijverhei in Rucphen. Er worden 11 units gerealiseerd, waarvan er 4 beschikken over een bedrijfshal met een casco kantoorruimte verdeeld over twee verdiepingen. Aan de voorzijde heeft iedere bedrijfsunit eigen parkeerplaatsen. Het complex heeft zowel buiten als binnen een moderne uitstraling.

De locatie is gelegen op bedrijventerrein “Nijverhei” te gemeente Rucphen, dat zich kenmerkt door een diversiteit aan bedrijven. De reeds gevestigde bedrijven zijn met name actief op het gebied van, staalconstructie, retail, bouw en handel.
Het bedrijventerrein is zeer goed ontsloten richting de snelweg A58. De A58 (Vlissingen-Breda), heeft goede aansluitingen op de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en A17 (Moerdijk-Roosendaal), waardoor deze locatie uitstekend per auto bereikbaar is. Roosendaal en Etten-Leur liggen op circa 5 minuten afstand en Breda ligt op circa 10 minuten.

Van Hassel Makelaars informeert je graag over de beschikbaarheid en mogelijkheden van een van de bedrijfsunits. Neem gerust contact met ons op voor het opvragen van de verkoopbrochure en prijslijst van de bedrijfsunits.

📞 076 – 597 59 00 | 📧 og@vanhasselmakelaars.nl
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *