Te huur Altijd al in een sfeervol jaren-dertig appartement willen wonen. En dat …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te huur Altijd al in een sfeervol jaren-dertig appartement willen wonen. En dat …


Te huur🏡
Altijd al in een sfeervol jaren-dertig appartement willen wonen. En dat gelegen op een steenworp afstand van hartje Utrecht? Sla dan nu uw slag! Deze sfeervolle jaren ‘ 30 woning bestaat uit een woonkamer (kamer en-suite, beiden een sfeervolle schouw) met open keuken voorzien van apparatuur, drie slaapkamers en een badkamer. Met een ruim balkon op het westen kunt u volop genieten van de lente en zomer zonnestralen. Ook aan de voorkant van het appartement, beschikt deze woning over 2 balkons.

Het appartement ligt in de gezellige Dichterswijk, in een groene laan met voldoende parkeergelegenheid. Op loopafstand van de oude binnenstad, diverse gezellige restaurants aan de Wester-, Oosterkade en Ledig Erf, en verschillende winkels. Het Centraal Station is dichtbij en het nieuwe station Vaartsche Rijn is gesitueerd op een steenworp afstand. Kortom: kom kijken in deze royale woning die u nog helemaal naar eigen smaak kan inrichten!

Interesse? Neem contact met ons op! Deze woning is beschikbaar vanaf 1 juli 2021. Huur € 1495,- per maand. Servicekosten € 40,-
📍 Vondellaan 1 bis, Utrecht.
🔹 € 1.495 per maand.
Meer zien: https://bit.ly/32qbWlt
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *