KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Ben jij op zoek naar een woning met 4 slaapkame…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP Ben jij op zoek naar een woning met 4 slaapkame…


❗KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP❗

Ben jij op zoek naar een woning met 4 slaapkamers en een garage? Neem dan zeker eens een kijkje bij deze ruime woning in Dorst! Vraagprijs € 260.000 k.k.

De woning heeft 3 volwaardige woonlagen en beschikt daarnaast o.a. over een heerlijk dakterras, sfeervolle woonkamer met woon-/eetkeuken, 4 slaapkamers en een royale garage van ca. 25m². De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen met overal dubbele beglazing en rolluiken.o.a.

De woning is gelegen in een woonstraat aan de ventweg langs de oude de Rijksweg tussen de dorpskern van Dorst en Breda. De huizen werden omstreeks 1930 gebouwd en stonden destijds bekend als de Segershuizen. Dorst is een sfeervol, kindvriendelijk en groen dorp met goede voorzieningen zoals een basisschool, diverse sportverenigingen, horeca, een supermarkt en bakker. Binnen enkele minuten fietsen bereikt u de prachtige Boswachterij van Dorst met de bekende Leemputten (voorheen Surae). Daarnaast zijn de stadscentra van Breda en Oosterhout alsmede de snelwegen A16, A27 en A58 binnen 15 minuten rijden bereikbaar.

Bekijk Rijksweg 61 te Dorst nu op onze website en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging!
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *