#Goednieuws Zeehond Annie is weer terug naar zee! Haar donateurs waren erbij en …

Vind nieuwe huizen in uw regio

#Goednieuws Zeehond Annie is weer terug naar zee! Haar donateurs waren erbij en …#Goednieuws Zeehond Annie is weer terug naar zee! Haar donateurs waren erbij en maakten het hekje open. Annie had helemaal geen haast: ze bobberde eerst op haar gemak nog wat rond. Maar toen zag de zee er toch wel heel aanlokkelijk uit! Dus ging ze vervolgens alsnog in een rechte lijn naar het water #mooiomtezien

Wil je de zeehondenopvang een steuntje in de rug geven? Doneer dan een emmertje vis ➡️ https://www.ecomare.nl/steun/geef-emmertje-vis/ Alvast enorm bedankt voor je steun! PS je kunt ook helpen door dit bericht te delen 👍
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *