#mariastraat 23 #bavel Instapklare gerenoveerde en over de volle breedte uitgebo…

Vind nieuwe huizen in uw regio

#mariastraat 23 #bavel Instapklare gerenoveerde en over de volle breedte uitgebo…


#mariastraat 23 #bavel Instapklare gerenoveerde en over de volle breedte uitgebouwde twee-onder-een kapwoning met een oprit, gelegen nabij de dorpskern van Bavel. Voorzien van een living van ruim 54m2 met een luxe open keuken met een kookeiland, betonnen werkblad, Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, espressomachine en een Quooker. Via dubbele openslaande deuren heeft u toegang tot de ca. 140m2 grote achtertuin, met zicht op de kerk van Bavel. Op de eerste verdieping drie slaapkamers, een dakterras en een badkamer, op de zolderverdieping een vierde slaapkamer met een vrijstaand ligbad en nieuw geplaatste dakkapellen aan de voor- en achterzijde. De woning is luxe en #industrieel afgewerkt met glad stucwerk wanden en plafonds met jaren 50 stuclijsten, een uitgedacht lichtplan en nieuw geplaatste matzwarte kozijnen met HR++ beglazing. Op loopafstand van de #dorpskern van Bavel met een supermarkt, winkelvoorzieningen en basisschool de #Toermalijn en de #Spindel. De #woning is door #TDVastgoed & #Projectontwikkeling gerenoveerd en in een bijna nieuwstaat afgeleverd. #makelaar #hypodomus #ilovebreda
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *